Na Floriánskom námestí v Bratislave sa zrazili električky

Premávka električiek na Floriánskom námestí je už obnovená v plnom rozsahu. Podľa informácií Dopravného podniku Bratislava (DPB) vozidlá premávajú po svojich pôvodných trasách.

07.02.2014 15:25 , aktualizované: 16:47
nehoda, električky, radlinskeho ulica, hasič Foto: ,
Kolízia dvoch električiek na Radlinského ulici.
debata (1)

Nehoda dvoch električiek, ku ktorej došlo o 14.47 si vyžiadala presmerovanie električkovej dopravy odklonom cez Vazovovu ulicu. Zuzana Vachová z Dopravného podniku Bratislava (DPB) informovala, že následky nehody už nebránia premávke po pôvodných trasách.

Prítomní ľudia pozorujúci odstraňovanie nehody... Foto: Robert Hüttner, Pravda
nehoda, električka, radlinského ulica, hasič Prítomní ľudia pozorujúci odstraňovanie nehody dvoch električiek na Radlinského ulici.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Tatiana Kurucová v súvislosti s nehodou spresnila, že do stojacej električky na zastávke MHD narazila z dosiaľ nezistených príčin druhá električková súprava. "Vykonané dychové skúšky jazdu pod vplyvom alkoholu u oboch vodičov vylúčili, uviedla Kurucová.

Pri strete sa ľahko zranili dve ženy, 40-ročná vodička jednej z električiek a 82-ročná cestujúca. Obe boli prevezené do Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) na Mickiewiczovej ulici. Príčiny nehody vyšetrujú. Predbežná materiálna škoda je vyčíslená na 30-tisíc eur.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #električky #dopravná nehoda