V Bratislave chytili muža, ktorý uniesol ženu a zamkol sa s ňou v dome

Krátko pred pol ôsmou hodinou ráno prijali policajti na linku 158 oznámenie o údajnom vyhrážaní sa so zbraňou 38-ročnému mužovi neznámym páchateľom na Smolenickej ulici a o následnom únose 32-ročnej ženy, ktorá bola v tom čase v spoločnosti 38-ročného muža, informoval hovorca bratislavského policajného zboru Michal Szeiff.

04.04.2015 14:50
debata

Neznámeho páchateľa vypátrali policajti v jednom z domov na Račianskej ulici. Páchateľ odmietal s hliadkou komunikovať, zamkol sa v dome a na opätovné výzvy policajtov nereagoval.

Keďže bolo podozrenie, že páchateľ je ozbrojený, boli na miesto privolaní aj príslušníci Pohotovostného policajného útvaru, Pohotovostnej motorizovanej jednotky bratislavského policajného zboru a policajný vyjednávač.

„Keďže ani za prítomnosti vyjednávača sa s páchateľom nepodarilo nadviazať kontakt a zároveň sa policajti obávali o život a zdravie osôb vo vnútri domu, vykonali príslušníci polície krátko pred pol jednou hodinou služobný zákrok a vnikli do vnútorných priestorov domu,“ uviedol Szeiff.

Tam páchateľa spacifikovali a zatkli. Páchateľ bol následne eskortovaný na príslušný útvar policajného zboru.

„Vzhľadom na v súčasnosti naďalej prebiehajúce procesné úkony, nie je možné k prípadu poskytnúť bližšie informácie,“ dodal Szeiff.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #únos #rukojemníčka