Pád pacientky z okna nemocnice v Čadci vyšetruje polícia

Pod oknami nemocnice v Čadci našli vo štvrtok skoro ráno mŕtvu ženu. Tridsaťdeväťročná pacientka pravdepodobne vypadla z tretieho poschodia budovy. Prípad má už v rukách polícia.

07.08.2015 10:41
debata

Nešťastie sa stalo okolo štvrtej hodiny. „Na zábradlí balkóna našla polícia uviazané tri plachty navzájom spojené. Žena pri páde utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová. Ako dodala, ďalšie okolnosti tragédie polícia preveruje.

O prípade informoval ako prvý portál čas.sk. Podľa neho malo byť nehybné telo pacientky pod oknom interného oddelenia. Na internetovej stránke Kysuckej nemocnice s poliklinikou v Čadci je však uvedené, že na treťom poschodí sa nachádza chirurgické, neurologické oddelenie a jednotka intenzívnej starostlivosti. Interné oddelenie by malo byť na druhom poschodí. Denník Pravda v súvislosti s prípadom oslovil aj riaditeľa nemocnice, ten však na naše otázky neodpovedal.

Pacientka mala pochádzať z Krásna nad Kysucou. „Je to veľká rodinná tragédia. Marcela bola rozvedená a žila s dvomi deťmi v rodinnom dome s matkou. Netušíme, ako a prečo sa ocitla pod oknom v nemocnici,“ povedala pre portál suseda pacientky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #Pacient #Čadca #pád z okna