Bratislavské Vajnory varujú pred šelmou

Bratislavská mestská časť Vajnory upozorňuje na zvýšenú opatrnosť pred šelmou, ktorú videli minulý týždeň vo vinohradoch pri uliciach Púchovská a Rybničná. Ako uviedol starosta Vajnôr Ján Mrva, mestská časť o hroziacom nebezpečenstve informuje na svojej internetovej stránke a v miestnom rozhlase.

10.08.2015 16:38
debata (17)

„Po celom území mestskej časti aj vo vinohradoch a pod vinohradmi medzi Račou a Svätým Jurom sme zabezpečili oznamy,“ pokračuje Mrva s tým, že o tejto situácii informovali aj vajnorských poľovníkov.

Bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková pripomenula, že mačkovitá šelma sa údajne v lokalite pohybovala 7. augusta medzi 16:00 a 18:00. Podľa nej sa však toto oznámenie zatiaľ nepotvrdilo.

O prijatom oznámení polícia informovala mestské časti v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava III. Policajti v uvedenej lokalite aj naďalej komunikujú s veterinármi a členmi poľovníckeho zväzu.

Ešte koncom júla videli šelmu v Senci v časti Svätý Martin a nedávno aj v Bernolákove. Polícia však nevie potvrdiť ani vyvrátiť, či ide o rovnaké zviera.

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #výstraha #Vajnory #mačkovitá šelma