Možno pripomienkovať návrh územného plánu Ostredkov

Návrh zadania Územného plánu zóny Ostredky v bratislavskom Ružinove môže verejnosť pripomienkovať. Svoje podnety môžu ľudia do konca júna podať osobne na miestnom úrade v Ružinove alebo ich zaslať poštou.

01.06.2016 15:21
debata

Zámerom mestskej časti Ružinov pri príprave územného plánu Ostredkov je dať budúcej podobe tejto lokality jasné pravidlá. Územie je ohraničené ulicami Maximiliána Hella, Ružinovskou, Tomášikovou, Trnavskou a Vrakunskou cestou. "Územný plán zóny určí napríklad limity priestorového a funkčného využitia územia, stanoví dopravné a technické vybavenie lokality ako aj vzťahy k širšiemu okoliu,“ priblížil starosta Ružinova Dušan Pekár.

S návrhom zadania územného plánu Ostredkov mestská časť oboznámi verejnosť na verejnom prerokovaní 16. júna od 17:00 v jedálni základnej školy na Ostredkovej ulici 14.

Celý mesiac je možné návrh pripomienkovať. V elektronickej podobe je zverejnený na internetovej stránke www.ruzinov.sk, v sekcii územné plánovanie. Výsledné zadanie budú po zapracovaní pripomienok schvaľovať ružinovskí poslanci. Výsledná podoba zadania bude podkladom pre spracovanie Územného plánu zóny Ostredky.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Ružinov #územný plán #Ostredky