Poctivý nálezca odovzdal polícii peňaženku s nemalým obnosom

Obrovské šťastie v nešťastí mal muž, ktorý stratil peňaženku. Jeho šťastie spočívalo v tom, že ju našiel 29-ročný Tomáš z Hlohovca spolu s dvoma kamarátmi na diaľničnom odpočívadle pri Trenčíne.

29.05.2017 11:43
kamionista Foto:
Policajti sa okamžite pustili pátrať po majiteľovi peňaženky, ktorým bol kamionista. Rýchlo ho našli a peňaženku aj s obsahom mu odovzdali.
debata (4)

Mladým mužom však ani nenapadlo odísť s peňaženkou aj jej obsahom, miesto toho ju odovzdali rovno policajnej hliadke. „Diaľničných policajtov z Trenčína oslovil Tomáš z Hlohovca. Dal im do rúk peňaženku, ktorú našiel a chcel odísť,“ povedala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. V peňaženke pritom nebol malý obnos peňazí. Okrem hotovosti 800 eur a 14-tisíc českých korún sa v nej nachádzali aj osobné doklady majiteľa a doklady od vozidla. Policajti začali hneď pátrať po majiteľovi a aj ho našli. Išlo o kamionistu, ktorý sa ešte vždy nachádzal na odpočívadle. Jeho prekvapenie, keď ho oslovili muži zákona bolo obrovské, ešte si ani nestihol všimnúť, že je bez peňaženky aj peňazí. „Policajtom uviedol, že je to najkrajší darček, lebo mal práve deň predtým narodeniny,“ dodala E. Antalová.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #peňaženka #poctivý nálezca