V Bratislave sa zrazil autobus MHD s autom, zranilo sa najmenej osem cestujúcich

Na kruhovom objazde pod Prístavným mostom v Bratislave sa vo štvrtok popoludní zrazil autobus MHD s osobným autom.

24.05.2018 16:19 , aktualizované: 16:47
debata (5)
Nehoda autobusu v Bratislave. Foto: Polícia SR
nehoda autobusu, Bratislava Nehoda autobusu v Bratislave.

Pri nehode sa zranilo najmenej osem cestujúcich. Na mieste zasahujú záchranné zložky, potvrdili to Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave a hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová.

„Došlo ku kolízii linky číslo 74 s osobným vozidlom. Evidujeme sedem zranených cestujúcich, náš vodič bol ošetrený na mieste. Nehoda je v štádiu riešenia políciou,“ povedala Volfová.

Na mieste je 11 hasičov, ktorí poskytli osobám prvú pomoc, vykonávali protipožiarne opatrenia na vozidlách a pracujú na stabilizovaní autobusu proti prevráteniu. „Zranené osoby boli vyšetrené zdravotnou záchrannou službou,“ uviedlo operačné stredisko.

Nehoda si podľa záchranárov vyžiadala osem zranených. Štyri osoby boli ošetrené na mieste a nebol potrebný ich prevoz do nemocnice. „Ďalšie štyri osoby, z toho dve deti, boli prevezené do nemocníc v Ružinove, na Kramáre a do Detskej fakultnej nemocnice. Všetci boli pri vedomí a v stabilizovanom stave,“ informovala hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Následkom nehody je zhoršená dopravná situácia v Bratislave, na viacerých miestach sa tvoria kolóny.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #nehoda autobusu