Starosta Ružinova Dušan Pekár bude opätovne kandidovať na post starostu

Súčasný starosta bratislavskej mestskej časti Ružinov Dušan Pekár bude v novembrových komunálnych voľbách opätovne kandidovať na post starostu Ružinova, informoval Stano Župa z komunikačného oddelenia Kresťanskodemokratického hnutia (KDH).

10.08.2018 14:00
dušan pekár Foto: ,
Starosta bratislavského Ružinova Dušan Pekár.
debata

“Ostatné roky som sa v Ružinove sústredil najmä na revitalizácie a rekonštrukcie. Revitalizovali sme Park Andreja Hlinku za viac ako milión eur zo súkromných peňazí, rekonštruovali naše základné a materské školy za viac ako šesť miliónov eur, opravili sme športoviská napríklad na Nevädzovej za 220-tisíc eur,“ uviedol Pekár.

Zároveň predstavil tri priority, na ktoré bude v ďalšom volebnom období klásť dôraz. “Pripraviť 140 nových miest v materských školách a tak v škôlkach umiestniť všetky deti, ktorých rodičia majú trvalý pobyt v Ružinove. Podporujem myšlienku Ružinovského bulváru, teda najväčšej promenády v Bratislave, od Miletičovej po Astronomickú ulicu. Myslím, že taká veľká mestská časť, akou je Ružinov, by mala mať aj vlastnú verejnú plaváreň,“ vysvetlil Dušan Pekár. Financovať takýto projekt sa bude snažiť z fondov, grantov a sponzoringu veľkých firiem. Dušan Pekár je starostom mestskej časti Bratislava – Ružinov a zároveň poslanec Bratislavského samosprávneho kra­ja.

Na post starostu mestskej časti Bratislava – Ružinov ohlásil kandidatúru aj bratislavský mestský poslanec a právnik Ján Buocik, bratislavský mestský poslanec a ekonóm Martin Chren ako aj manažérka a vysokoškolská pedagogička Jana Poláčiková.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Ružinov #Dušan Pekár