Gymnazista mal dorezať mamu, potom vyskočil z okna

V stredu ráno sa mal osemnásťročný mladík v Kysuckom Lieskovci pohádať s mamou, pobodať ju a potom vyskočiť z druhého poschodia bytového domu. To mu bolo osudným.

03.07.2019 16:30
polícia, páska, vražda, smrť Foto: ,
Ilustračné foto.
debata (11)

Polícia a zdravotníci zasahovali v Kysuckom Lieskovci v skorých ranných hodinách. Krátko pred pol siedmou zavolala záchranárov 49-ročná žena s vážnymi bodno-reznými poraneniami. Tie jej mal podľa prvotných informácií spôsobiť syn Matúš. Po tomto čine vraj gymnazista skočil z okna, čo sa mu stalo osudným.

„V stredu v ranných hodinách bolo pri bytovom dome nájdené telo 18-ročného mladíka bez známok života, s reznými ranami na tele. V byte sa v kritickom stave nachádzala žena, ktorá bola okamžite prevezená do nemocnice,“ uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová. „Na mieste stále vykonávame prvotné procesné úkony, viac informácií poskytneme akonáhle nám to dôkazná situácia dovolí,“ dodala.

Hovorkyňa záchranárov Katarína Naničiaková potvrdila, že na mieste zasahovala aj ich posádka. „Po jej príchode už mladík nejavil známky života, zraneniam podľahol. Privolaný lekár konštatoval smrť,“ povedala.

Chlapcovu mamu previezli do žilinskej nemocnice, čo nám potvrdila jej hovorkyňa Lenka Záteková. „Ženu sme prijali s mnohopočetnými poraneniami. Našťastie neboli zasiahnuté žiadne životne dôležité orgány. Pacientka ostáva v intenzívnej starostlivosti,“ uviedla Záteková.

Ľudí v obci tragédia šokovala, väčšina si ju nevie vysvetliť. „Tú rodinu dobre poznám, mala usporiadaný život. Sú to ľudia na úrovni,“ krútil hlavou jeden z miestnych. Dodal, že mama nebohého mladíka je učiteľka, ktorá má ešte 25-ročného syna.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #kysucký lieskovec