V Michalovciach vodič zdemoloval autobusovú zastávku

K nebezpečnej situácii došlo v Michalovciach, kde 58-ročný vodič autom vletel do autobusovej zastávky, ktorú úplne zničil. V blízkosti udalosti sa v tom čase našťastie nenachádzali žiadni ľudia, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Lenka Ivanová s tým, že k dopravnej nehode došlo vo štvrtok (4. 7.) dopoludnia.

04.07.2019 16:15 , aktualizované: 05.07.2019 11:45
debata

„Podľa doterajších zistení vodič z okresu Michalovce, ktorý s vozidlom zn. Opel Zafira smeroval od železničnej stanice v Michalovciach na Zemplínsku Šíravu, pravdepodobne z dôvodu náhlej zdravotnej indispozície prešiel s vozidlom cez obrubník deliaceho stredového pásu do protismeru, zišiel z vozovky, prednou časťou vozidla narazil do smetného koša, nachádzajúceho sa na zastávke autobusov,“ uviedla s tým, že poškodil jej konštrukciu a sklenenú výplň. Požitie alkoholu u neho polícia nezistila.

Podľa predbežnej lekárskej správy vodič aj jeho spolujazdkyňa utrpeli ľahké zranenia. Predbežná škoda bola vyčíslená na 7000 eur. „Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodala Ivanová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michalovce #nehoda #zastávka