Pri čelnej zrážke dvoch áut sa zranilo päť osôb vrátane dieťaťa

K nehode došlo v utorok ráno medzi mestom Strážske a obcou Voľa v Michalovskom okrese. Potvrdila to hovorkyňa košického krajského policajného riaditeľstva Jana Mésarová.

03.03.2020 11:27 , aktualizované: 16:19
debata

K čelnej zrážke dvoch motorových vozidiel došlo na ceste prvej triedy I/19 pri meste Strážske v okrese Michalovce. Cesta je momentálne neprejazdná, informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Podľa jej slov došlo k zrážke počas predchádzania. Vodič dodávkového vozidla (62), predchádzajúci kamión, pri ňom vošiel v protismere do jazdnej dráhy 31-ročnej vodičke osobného motorového vozidla. Po zrážke malo dodávkové vozidlo odhodiť, následkom čoho zadnou časťou narazilo do návesu kamióna.

„Podľa predbežných lekárskych správ pri dopravnej nehode obaja vodiči a spolujazdec v dodávkovom vozidle utrpeli ťažké zranenia,“ uviedla Mésarová s tým, že spolujazdec a trojročné dieťa sediace v osobnom aute vzadu, pripútané v autosedačke, utrpeli ľahké zranenia.

Na zistenie požitia alkoholu odobrali obom vodičom krv. Celková škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne odhadnutá na 16.000 eur. „Bližšie okolnosti, ako aj presná príčina dopravnej nehody a miera zavinenia jednotlivých účastníkov sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ uzavrela Mésarová.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #havária