Sfetovaný Rumun jazdil rýchlosťou 180 km/h, trúfol si aj na policajtov

Sfetovaný 37-ročný vodič z Rumunska nielenže jazdil rýchlo, ale trúfol si aj na policajtov, ktorí ho chceli zadržať.

16.06.2023 11:46
rumun agresor Foto:
37-ročný rumunský vodič pod vplyvom drog pri Komárne ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky, útočil aj na policajtov.
debata

Policajti z Komárna si v rámci služby na Rákocziho ulici v Komárne všimli, ako križovatkou prešlo auto Mercedes Benz vysokou rýchlosťou. Rozhodli sa preto vozidlo zastaviť a skontrolovať, avšak vodič odbočil a pokračoval v jazde ďalej. Informuje na sociálnej sieti nitrianska krajská polícia.

Dínom-dánom. Takto jazdila opitá vodička z východu
Video

Vodič následne zastavil, zapol všetky štyri smerovky na aute, a keď sa k nemu policajná hliadka priblížila, zariadil spiatočku a narazil do služobného vozidla. Potom sa opäť pohol dopredu a vysokou rýchlosťou pokračoval v jazde. Svojou agresívnou jazdou pri rýchlosti viac ako 180 km/h ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky a dostal sa aj do jazdnej dráhy protiidúcich vozidiel.

csob, pr, nepouzivat Čítajte viac Ktoré autá zapríčiňujú nehody na slovenských cestách najčastejšie? Tie najdrahšie značky to nie sú!

Pri železničnej stanici zastavil, vyskočil z auta a rozbehol sa k železničnému priecestiu. „Policajti muža dobehli a spacifikovali ho. Keďže kládol aktívny odpor, kopal do policajtov a ruky si schovával pod seba, aby mu neboli nasadené putá, boli voči nemu použité donucovacie prostriedky,“ uviedla ďalej polícia, podľa ktorej bolo lustráciou zistené, že ide o 37-ročného muža z Rumunska. „Dôvodov jeho nezmyselného konania je hneď niekoľko. Drogy v krvi, na aute ukradnuté evidenčné čísla a jeho meno figurovalo v evidencii osôb v pátraní,“ dodala na záver statusu polícia.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #Komárno #drogy za volantom