Po hádke útok nožom. V byte na prievidzskom sídlisku našli mŕtveho muža

Policajti vyšetrujú okolnosti úmrtia 60-ročného muža v Prievidzi, ktorý zomrel po bodnutí nožom do hrudníka. Muža podozrivého zo skutku zadržali. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Informovala o tom vo štvrtok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

05.10.2023 09:27
debata

Políciu privolali na Ulicu J. Murgaša v Prievidzi v stredu (4. 10.) v nočných hodinách. „Hádka dvoch mužov vyústila do fyzického útoku a skončila sa bodnutím 60-ročného muža nožom do hrudníka. Ten spôsobeným zraneniam podľahol,“ uviedli policajti.

Muža našla v byte jeho sestra. Informoval o tom portál tvnoviny.sk. Podľa informácií portálu sa v byte nachádzal aj 32-ročný syn sestry nebohého muža, ktorého policajti na mieste zadržali. Údajne sa nedávno vrátil z psychiatrie. V byte mali nájsť aj mŕtveho psa, ktorý patril zabitému mužovi, dodáva portál.

Na mieste polícia vykonala prvotné neodkladné a neopakovateľné procesné úkony a zadržala podozrivého z tohto skutku. „S podozrivou osobou momentálne prebiehajú úkony smerujúce k objasneniu tohto skutku,“ dodali policajti s tým, že bližšie informácie k tomuto prípadu poskytnú, až keď im to procesná situácia dovolí.

debata chyba
Viac na túto tému: #Prievidza #útok nožom