Muž v pohostinstve surovo napadol spolusediaceho krígľom. Útok zaznamenala kamera

Muž v pohostinstve v bratislavskej Petržalke napadol svojho spolusediaceho krígľom, spôsobil mu ťažké zranenia. Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva Jánovi P. z Bratislavy. Ako informuje bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, incident sa stal v sobotu 18. novembra krátko po 2:15 na Znievskej ulici.

27.11.2023 15:01
debata

Policajti po príchode do pohostinstva zistili, že 43-ročný muž, bez akéhokoľvek predchádzajúceho podnetu, vzal do ruky pollitrový sklenený krígeľ a päťkrát udrel do hlavy vedľa neho sediaceho muža. „Týmto konaním spôsobil poškodenému viaceré zlomeniny, tržné rany a pomliaždeniny v tvárovej oblasti hlavy ako aj otras mozgu," uviedol hovorca s tým, že muža previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice.

Policajti agresívneho muža zadržali eskortovali na oddelenie. Nakoľko obvinený spôsobil ťažkú ujmu na zdraví, pretože útok smeroval na životne dôležitý orgán, v prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na štyri roky až desať rokov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Petržalka #Polícia Slovenskej republiky