Polícia vyšetruje krádež v dome známeho rapera. Zlodej si odtiaľ odniesol cennosti za 84-tisíc eur

Policajti vyšetrujú okolnosti krádeže šperkov, prsteňov a hodiniek vo výške 84 050 eur. Došlo k nej 30. decembra v čase od 16.00 h do 16.30 h v jednom z rodinných domov v Malinove, informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff s tým, že pátrajú po totožnosti muža.

03.01.2024 16:41 , aktualizované: 17:30
debata (16)

Podľa medializovaných informácií išlo o krádež v dome slovenského rapera Rytmusa a jeho manželky moderátorky Jasminy Alagič Vrbovskej. Pár to potvrdil aj na sociálnej sieti.

„Krádežou viacerých kusov šperkov, prsteňov a dámskych luxusných hodiniek bola spôsobená škoda v celkovej výške 84 050 eur,“ uviedol Szeiff.

V tejto súvislosti začala polícia trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania domovej slobody v jednočinnom súbehu s trestným činom krádeže.

Szeiff dodal, že policajti pátrajú po totožnosti muža, ktorý by mohol napomôcť k objasneniu krádeže. Na sociálnej sieti zverejnili videozáznam.

Občania, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, ich môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti.

16 debata chyba
Viac na túto tému: #krádež #Malinovo #Rytmus #Jasmina Alagič Vrbovská