Susedské spory riešil päsťami. Napadol dieťa, jeho otca i policajta

Polícia obvinila 35-ročného Petra R. z Bratislavy z trestného činu výtržníctva a trestného činu útoku na verejného činiteľa. Najskôr napadol maloletého chlapca, potom jeho otca a napokon aj policajta. Stíhaný je vo väzbe. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

22.01.2024 15:42
debata (1)

K incidentu prišlo koncom minulého týždňa pred obytným domom na Bieloruskej ulici. „Po príchode na miesto bolo zistené, že po tom, ako maloletý vyšiel z vchodu obytného domu, pristúpil k nemu 35-ročný muž a niekoľkokrát ho udrel zovretou päsťou do oblasti tváre,“ priblížili policajti.

lieky, zdravotníctvo, lekáreň Čítajte viac Pacient rozbil okno, agresia voči lekárnikom stúpa. Sukeľ: Lekárne nie sú obchod

Tí sa na mieste skontaktovali s otcom maloletého chlapca, pričom v prítomnosti hliadky sa agresívny muž zahnal päsťou aj na neho. „Policajti na mieste využili svoje zákonné oprávnenie a mužovi chceli nasadiť služobné putá, avšak muž vo svojom agresívnom správaní pokračoval aj ďalej a fyzicky – úderom päsťou do tváre napadol aj jedného z policajtov. Policajt pri tomto napadnutí utrpel zranenie vyžadujúce si ošetrenie v zdravotníckom zariadení,“ dodali.

Agresívny Bratislavčan bol následne obmedzený na osobnej slobode s využitím donucovacích prostriedkov. „Na základe pokynu sudcu mestského súdu v Bratislave je menovaný v súčasnosti už umiestnený v zariadení na výkon väzby,“ spresnili policajti.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #napadnutie #obvinenie #útok na policajta #Polícia Slovenskej republiky