Zlodeji ukradli vozík aj s drevom. Pozrite sa, čo jeden z nich otrčil do kamery

Policajti z trnavskej kriminálky vyšetrujú krádež prívesného vozíka v obci Hubina v okrese Piešťany. Zlodejov majú priamo na kamere a o pomoc pri ich identifikácií žiadajú verejnosť. Navyše, jeden z lupičov do kamery ukázal viac, ako musel.

25.01.2024 12:13
debata
Kradol drevo, spadli mu nohavice
Video

Začiatkom januára mali neznáme osoby počas noci ukradnúť uzamknutý prívesný vozík, ktorý mala jeho majiteľka zaparkovaný pred rodinným domom. Krádežou jej vznikla škoda 900 eur, a to nielen na samotnom vozíku, ale ja na dreve, ktoré na ňom bolo naložené.

Kriminalisti následne preverili všetky informácie a aj dostupné kamerové záznamy. Na jednom z nich sa podarilo zachytiť dve osoby, ktoré sa snažia vozík pripevniť k ich autu. „Jeden z mužov bol tak zabratý do práce, až mu povolili nohavice a na kameru ukázal viac, ako by sa patrilo,“ napísali policajti na sociálnej sieti.

Centrál, Trnavské mýto Čítajte viac Obrovská lúpež v nákupnom centre v Bratislave. Zlodeji vykradli predajňu Apple

Verejnosť žiadajú o pomoc pri identifikácií zlodejov. „Pokiaľ ste osoby, alebo ich časti, na záberoch spoznali, prípadne vám niekto ponúkal palivové drevo alebo prívesný vozík za výhodnú cenu, kontaktujte políciu na čísle 158, alebo nám napíšte súkromnú správu na náš FB Polícia SR – Trnavský kraj,“ dodali policajti.

debata chyba
Viac na túto tému: #krádež #polícia