Obľúbený bratislavský podnik na Dunaji zachvátili plamene, zasahovalo 17 hasičov

Bratislavskí hasiči dnes ráno zasahovali pri požiari lodného baru na Dunaji. Ako informuje hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave Štefan Koči, oznámenie o požiari lodného kontajnera prerobeného na bar na vyviazanom pontóne, na Nábreží armádneho generála Ludvika Svobodu, prijali krátko pred 9.00.

13.05.2024 09:31 , aktualizované: 11:29
požiar Foto:
Podnik Pink Whale na bratrislavkom nábreží zachvátil v pondelok 13. mája 2024 požiar.
debata (28)
Video

Podľa informácií zo sociálnych sietí ide o podnik Pink Whale. „Sme všetci OK. Ďalšie info zatiaľ nemáme,“ uviedol podnik na facebooku a pridal záber na horiacu loď.

„Zasahujúci hasiči požiar v krátkom čase lokalizovali a momentálne pracujú na rozoberaní konštrukcie lodného kontajnera," uviedol s tým, že skontrolovali celé podpalubie a pri požiari sa nikto nezranil.

Podnik Pink Whale na bratrislavkom nábreží po...
Podnik Pink Whale na bratrislavkom nábreží po...
+3Podnik Pink Whale na bratrislavkom nábreží po...

Na mieste sa nachádza aj zisťovateľ príčin vzniku požiarov. „Pri udalosti zasahovalo 17 príslušníkov Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy s piatimi kusmi hasičskej techniky," doplnil.

Presnými príčinami a okolnosťami vzniku požiaru sa zaoberajú policajti. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková. „Príslušníci Policajného zboru aktuálne na mieste vykonávajú prvotné úkony, a preto v tejto chvíli nie je možné poskytnúť viac informácií,“ doplnila.

Ako hasiči hasia horiaci elektromobil
Video
Archívne video.
Varšava, požiar centra, náhľad Čítajte viac Obrie obchodné centrum vo Varšave zachvátil požiar
28 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #požiar #Dunaj