Slovenka je podozrivá z vraždy britského milionára

Španielska polícia začala pátranie po mladej Slovenke, bývalej priateľke obchodníka so zlatom a zlatníka Andrewa Busha. Tohto britského podnikateľa cez víkend brutálne zavraždili v jeho vile na španielskom Costa del Sol a práve jeho bývalá priateľka je podľa polície hlavnou podozrivou, napísal v pondelok spravodajský server News.com.au.

07.04.2014 15:45
debata (8)

Podľa polície malo dievča na Busha a jeho novú milenku čakať v jeho vile. Potom ju svedkovia videli chvatne odchádzať z miesta činu v jednom z Bushových luxusných vozidiel, napísal britský denník The Mirror.

Správy hľadanú dievčinu identifikovali ako asi dvadsaťročnú Máriu. Odvolávajú sa aj na jej profil na sociálnej sieti Facebook, kde má vystavené okrem iného aj fotografie, na ktorých je spoločne s Andrewom Bushom.

Zdroj oboznámený s vyšetrovaním denníku The Mirror povedal: „Prípad sa vyšetruje ako vražda a polícia hľadá exmilenku mŕtveho muža v súvislosti s podozrením, že zločin spáchala. Preverujú možnosť, že vnikla do vily v čase, keď bol Bush preč a niekoľko dní tu čakala na jeho návrat.“

Terajšia britská Bushova priateľka, ktorú správy nemenujú, uviedla, že už raz bola jeho bývalá milenka v luxusnej vile, kde ju našli, keď sa po týždni neprítomnosti vrátili. Bush potom musel zavolať bezpečnosť, pretože ho bývalá milenka odmietala pustiť dovnútra.

Jeden zo susedov novinárom povedal, že sa nasťahovala k Bushovi do vily pred takmer dvoma rokmi. Až pred časom sa vraj začal miesto s ňou stretávať so svojou britskou priateľkou.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #vražda #Slovenka #podozrivá