V Detroite sa počas párty strieľalo, neprežil jeden človek, deviati sú zranení

Streľba na basketbalovom ihrisku v Detroite na zhromaždení spojenom s grilovaním, zabila jedného muža a ďalších deviatich ľudí zranila. Jeden zo zranených je v kritickom stave, ostatní vo vážnom. Informoval o tom portál theguardian.com.

21.06.2015 15:36
debata (9)

K streľbe do davu došlo na večierku na basketbalovom ihrisku, ktorého sa zúčastnili obyvatelia niekoľkých domov v detroitskej štvrti. Polícia uviedla, že bol zabitý 20-ročný mladík, ale jeho totožnosť nezverejnila, keďže najprv musela informovať príbuzných.

Jeden muž utrpel kritické zranenia a osem ďalších osôb je zranených vážne – päť mužov a tri ženy. Tieto obete sú vo veku 21 až 46 rokov.

Podľa polície sa streľba odohrala na párty štvrte, ktorá bola spojená s grilovaním a medzi prítomnými sa nachádzali rodiny s niekoľkými malými deťmi v športových kočíkoch. „Vďaka Bohu, žiadne deti neboli zranené,“ uviedol zástupca policajného šéfa Steve Dolunt v Detroite v štáte Michigan.

Úrady majú podozrenie, že plánovaným terčom strelca bol usmrtený mladík, ale podľa Dolunta je to zatiaľ len predbežná domnienka. Žiadne ďalšie informácie o zločine nie sú dostupné.

9 debata chyba
Viac na túto tému: #obete #Detroit #streľba