Syn bývalej guvernérky Aljašky Palinovej násilím zaútočil na svojho otca

Syn niekdajšej americkej viceprezidentskej kandidátky Sarah Palinovej násilím zaútočil na svojho otca a pokúsil sa z domu svojich rodičov ukradnúť auto.

19.12.2017 06:59
Sarah Palins Son Arrested Foto: ,
Na archívnom zábere z roku 2008 je syn bývalej guvernérky Aljašky Sarah Palinovej, Track Palin.
debata (11)

Informovala o tom aljašská polícia, ktorá vyšetruje víkendový incident v dome bývalej guvernérky najväčšieho amerického štátu.

Dvadsaťosemročný Track Palin, ktorý v minulosti čelil niekoľkým obvineniam z domáceho násilia, sa podľa informácií z vyšetrovacieho spisu vybral do domu rodičov v aljašskom meste Wasilla, odkiaľ sa pokúsil odviezť auto. Otec sa však rozhodol v tom synovi zabráni so zbraňou v ruke.

Nakoniec však na potomka nevystrelil a mladík ho v potýčke zbavil zbrane a poranil. Potom dorazili policajti, ktorým sa Track Palin chvíľu vyhrážal, načo ho odviedli v putách.

Podľa Sarah Palinovej, ktorá policajtov zavolala, „vyvádzal a bol na nejakých práškoch“. Sám jej syn pripustil, že si dal niekoľko pív.

Palinová bola v roku 2008 viceprezi­dentskou kandidátkou republikánov po boku senátora Johna McCaina, neuspeli však v súboji s Barackom Obamom a Joeom Bidenom.

Jej syn mal s dodržiavaním zákonov problémy už v minulosti. Vlani ho napríklad obvinili z používania zbrane pod vplyvom návykovej látky, o dva roky skôr riešila polícia jeho potýčku počas rodinného stretnutia.

11 debata chyba
Viac na túto tému: #USA #kriminalita #Aljaška