Ruskom otriasol prípad zavraždenej študentky. Jej 'ex' ju po zabití zneužil

Sexom posadnutý ruský študent Arťom Išakov podal strašné svedectvo o tom, ako uškrtil svoju bývalú priateľku a zneužil ju, keď už bola mŕtva.

24.01.2018 12:13
debata (149)

Podľa webu Daily mail 19-ročný Išakov poslal po svojom skutku rodičom Tatiany Straškovovej prostredníctvom chatu strašnú správu o tom, ako „jej srdce stále tĺklo, a tak ju bodol“ a následne s ňou mal sexuálny styk.

Následne si dal ‚prestávku‘, aby sa najedol a o niekoľko hodín neskôr zopakoval zneužívanie opäť.

Žiarlivý na nový vzťah svojej 19-ročnej bývalej priateľky s iným mužom, talentovaný IT študent napísal, že „moje činy boli strašné – ale urobil som to, čo som chcel“.

Na sociálnej sieti následne požiadal o odpustenie svojich a aj jej rodičov, a povedal im, kde nájdu telo dcéry. Po tom sa obesil.

Po rozchode spolu bývali

Výborná študentka Tatiana navštevovala jednu z najprestížnejších moskovských univerzít. Vzťah s Išakovom ukončila už skôr bez presnejšieho uvedenia dátumu.

Ostali spolu ale bývať v prenajatom byte, kam chodili Tatianu navštevovať jej noví priatelia, naposledy muž zvaný Igor z Petrohradu.

Išakov napísal na sociálnej sieti, že to bola posadnutosť mať s Tatianou sex, ktorá ho donútila zabiť ju.

Tatiana Straškovová bola výborná študentka a... Foto: East2west news
Tatiana Straškovová Tatiana Straškovová bola výborná študentka a navštevovala jednu z najprestížnejších moskovských univerzít.

Študent elitnej Baumanovej univerzity, ktorý pracoval aj ako programátor, vo svojom znepokojujúcom posolstve na sociálnych sieťach pripustil, že „bol unavený počúvať vysvetlenia (Tatiany, pozn. red.), prečo nechce so mnou piť – a vidieť jej flirtovanie s priateľom.“

V šokujúcom svedectve o jej vražde a znásilnení napísal, že Tatianu po príchode do bytu viackrát udrel, následne ju škrtil a keď si po sexe uvedomil, že dievča ešte žije, tak jej nožom podrezal hrdlo a viackrát ju bodol do hrudníka. Nakoniec svojho besnenia ju zneužil ešte raz a okolo hrdla jej pevne utiahol motúz, aby sa zrejme ubezpečil, že dievča je mŕtve.

Odpusťte mi, že som vám vzal vaše jediné dieťa

Po skutku na sociálnu sieť napísal: „Je taká studená, ako jej pocity voči mne.“

Potom poslal správu rodičom Tatiany, že je „zahanbený“ a dodal: „Odpusťte mi, že som vám vzal vaše jediné dieťa.“

„Miloval som ju veľmi. Až neskôr som si uvedomil, čo som urobil. Cítil som chlad a moje ruky sa začali triasť ešte viac,“ napísal Išakov.

zväčšiť 19-ročný ruský študent Arťom Išakov spáchal po... Foto: East2west news
Arťom Išakov 19-ročný ruský študent Arťom Išakov spáchal po svojom čine samovraždu.

Priznal, že sex s Tatianinou mŕtvolou ho znechutil a dodal, že „teraz nemôžem urobiť nič iné, iba sa zabiť“ a dodal, že „zničil som šťastie niekoľkých ľudí a prečo? Na konci je len jedna prázdnota, ktorá ma prehltne.“

Vyhlásil, že pri svojom čine ho poháňal chtíč a posadnutosť mať s Tatianou sex. „Myšlienka na sex s ňou ma naštvala až tak, že som ju zabil.“ O niekoľko hodín neskôr napísal: „V čo som sa to zmenil? Prepáčte. Nemôžem sa vykúpiť zo svojich hriechov.“

Pamätajte si ma v dobrom

„Chcem ísť pobozkať Tatianu na jej studené čelo a pripraviť sa (na moju smrť). Leží tam mŕtva a studená bez pohyblivých prstov – rozlúčka, dobrú noc sladká princezná,“ napísal rovnako na sociálnej sieti.

Pre svojich vlastných rodičov uviedol: „Úplne som vás sklamal. Nie je žiadna cesta späť. Pamätajte na mňa aspoň niekedy v dobrom. Nemyslel som si, že by sa všetko skončilo takto,“ dodal Išakov.

Polícia smrť oboch mladých ľudí vyšetruje.

© Autorské práva vyhradené

149 debata chyba
Viac na túto tému: #Moskva #Rusko #vražda #znásilnenie #zneužitie #vražda dievčaťa