Uviazla som hlavou dole. Američanka z posilňovne musela volať tiesňovú linku

Milióny ľudí si na TikToku pustili videonahrávku kurióznej nehody Američanky z Ohia, ktorá v posilňovni uviazla na balančnom stole hlavou dole - a nedokázala sa vrátiť do správnej polohy. Keď sa jej nepodarilo privolať na pomoc zamestnanca telocvične, zachránili ju inteligentné hodinky, z ktorých zatelefonovala na linku 911, napísal spravodajský server Miami Herald.

04.09.2022 09:48
debata (2)

Christine Fauldsová si zašla do posilňovne v meste Berea o tretej hodine ráno a okrem nej bol v telocvični len jeden ďalší človek. Keď sa ho nedovolala – a všetky vlastné pokusy vrátiť sa späť zlyhali – použila svoje múdre hodinky.

„Priala by som si, aby bolo v posilňovni viac ľudí, ale nie sú tu a ja som uviazla na tej obrátenej dekompresnej veci a nemôžem sa nikoho dovolať,“ oznámila dispečerom na linke 911. „A teraz tu visím hlavou dole a nedokážem sa otočiť. Je to hrozná hanba. Je mi to ľúto, ale jednoducho som tu uviazla,“ dodala.

@cfaulds20 At least they didn't send a whole fire crew... #stuck #gymfail #workoutfail #help #police #911 #monday #fitfam #fail #failarmy ♬ original sound - cfaulds20

Fauldsová pred cvičením nastavila svoj šikovný telefón tak, aby ju nahrával bez toho, aby tušila, že namiesto cvičebných pokrokov zachytí najtrápnejší okamih jej života – a jednu z najľahších akcií záchranárov, ktorí prišli a jednoducho ju preklopili hlavou nahor.

Záznam následne nahrala na TikTok, „aby sa zasmiala sama sebe a mohla to hodiť za hlavu“. A zdá sa, že rovnako dobre sa bavia aj milióny ľudí, ktorí už si jej martýrium z telocvične pustili.

„Neuvažuješ o tom, že sa kvôli tejto hanbe presťahuješ do iného štátu?“ spýtal sa jej jeden z komentujúcich, zatiaľ čo iný kontroval: „Hanba by to bola, len keby si ich musela nabudúce volať znova.“

710883382 Čítajte viac S Rambom na tričku do posilňovne! Aha na mladšieho brata slávneho Stalloneho, svaly majú rovnaké
2 debata chyba
Viac na túto tému: #USA #posilňovňa