Policajti v Berlíne pomáhali prejedeným mývalom zo smetiaku

Štyri mladé medvedíky čistotné uviazli v Berlíne v smetiaku, do ktorého sa zjavne vydali za potravou. S plnými žalúdkami sa však nemohli vyškriabať späť von. Našťastie im pomohli ochotní policajti a berlínska polícia sa tým, ako už v minulosti niekoľkokrát pri neobvyklých zásahoch, náležite pochválila na sociálnych sieťach.

16.08.2023 07:12
medvedík Foto:
Medvedíky čistotné uviazli pre obžerstvo v jednom zo smetiakov v nemeckom Berlíne.
debata (6)

Medvedíky čistotné sa vydali hľadať potravu do berlínskej štvrti Prenzlauer Berg, kam sa s obľubou chodia najesť aj mnohí ľudia. Zvieratá sa vyšplhali do smetiaka, v ktorom si našli zvyšky od potravín, informovala polícia na facebooku a poznamenala, že to nebol práve šikovný nápad.

„S plným bruchom potom zistili, že cesta späť zo smetiaka bude ťažšia, než pôvodne predpokladali. Z tejto nepríjemnej situácie sa už nedokázali dostať sami,“ uviedla berlínska polícia.

Keď vraj medvedíky čistotné zbadali policajtov, robili na nich „psie, vlastne medvedie oči“ a muži v uniforme boli okamžite ochotní pomôcť. „S pomocou kartónov a jednej metly sa im podarilo vystúpiť von,“ popísala polícia záchrannú akciu a dokumentovala ju fotografiami. Následne medvedíky čistotné údajne odišli smerom k parku v Prenzlauer Bergu.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Nemecko #Berlín #medvedík čistotný