Horoskop Pravdy na utorok 23. marca

23.03.2004 06:02
debata

KOZOROŽEC 22. 12. - 20. 1.

Máte pochybnosti o vlastných schopnostiach? Prestaňte o tom uvažovať, vy nemusíte mať strach z ničoho. V blízkej budúcnosti sa v súkromnom živote črtá nový začiatok.

VODNÁR 21. 1. - 20. 2.

V práci vás znechutia maličkosti, v citových vzťahoch však dosiahnete úspechy. Problémy by mohli vzniknúť len vtedy, ak sú vaši partneri podstatne starší ako vy.

RYBY 21. 2. - 20. 3.

Aj keď sa objavia problémy vo vzťahoch, dokážete si udržať nervy na uzde a nepodľahnete emóciám. V práci sa vám bude dariť, len si znovu skontrolujte všetky termíny.

BARAN 21. 3. - 20. 4.

Asi sa dostanete do nových spoločenských kruhov a čaká vás veľmi pekné prijatie. Nepokúšajte sa však vnucovať vlastné názory a postoje. Radosť vám prinesie Býk, Ryba alebo Panna.

BÝK 21. 4. - 20. 5.

Pozor na náladovosť! Ak jej podľahnete, budete mať minimálnu chuť pracovať. Našťastie nájdete pomocníka, ktorý veľa práce urobí za vás. V láske získate cenné víťazstvo.

BLÍŽENCI 21. 5. - 21. 6.

Zmeny polôh Urána a Venuše prispejú k obnove vašej vnútornej rovnováhy. Dokonca sa vám podarí vyriešiť šéfove ťažkosti. Získate zmluvu alebo zoženiete výborných zákazníkov.

RAK 22. 6. - 22. 7.

Hviezdy sľubujú zvýšený záujem o vašu osobu. Môže vám priniesť pracovný postup, ale aj nepríjemné prenasledovanie osobou opačného pohlavia. Vyhýbajte sa flirtovaniu!

LEV 23. 7. - 23. 8.

Čakajú vás zmeny a mohli by prísť tak nečakane, že sa už ani nestihnete zorientovať. Strach o kariéru alebo postavenie však mať nemusíte.

PANNA 24. 8. - 23. 9.

Zoznámite sa s dôležitými ľuďmi a ocitnete sa v pracovnej oblasti, s ktorou nemáte skúsenosti. Pozor na vzťahy! Vašu úprimnosť sa pokúsi niekto zneužiť.

VÁHY 24. 9. - 23. 10.

Budete otvorení a ľahko možno pôsobiť na vaše city. Nepodľahnite nijakému nátlaku, prehra by vás vyšla veľmi draho. Nebezpeční môžu byť Blíženci, oporu nájdete medzi Levmi.

ŠKORPIÓN 24. 10. - 22. 11.

Chcete niekomu pomáhať, ale vaša urečnenosť bude pôsobiť rušivo. Mlčte a vyčkajte, kým za vás prehovoria vaše činy. Neodmietajte pozvanie priateľov na malé posedenie.

STRELEC 23. 11. - 21. 12.

Sústreďte sa len na najhlavnejšie úlohy a nedovoľte, aby vás niečo zviedlo z vytýčeného smeru. Buďte však opatrní a ani sebe nesľubujte to, čo nemôžete splniť.

debata chyba