Kandidátka PS/Spolu: Ekológ Baláž pred exministrom Mihálom, posledná Dubovcová

Koalícia PS/Spolu predstavila kandidátku do parlamentných volieb. „Chceme ľuďom vrátiť nádej,“ zopakoval niekoľkokrát líder Progresívneho Slovenska Michal Truban, ktorý kandiduje z prvého miesta spoločnej kandidátky. Prekvapením nebolo ani druhé miesto pre šéfa strany Spolu Miroslava Beblavého.

02.12.2019 16:14 , aktualizované: 19:08
debata (48)

Dôraz na ekológiu a životné prostredie potvrdilo tretie miesto aktivistu Erika Baláža. Viac ako tretinu kandidačnej listiny obsadili ženy, už v prvej dvadsiatke je ich osem. Najvyššiu pozíciu má právnička Irena Biháriová (štvrté miesto), primátorke Prievidze Kataríne Macháčkovej patrí siedma pozícia na kandidátke. Zoznam kandidátov uzatvára na 150. mieste bývalá ombudsmanka Jana Dubovcová. Pozrite si video TV Pravda, na ktorom sa predstavila prvá dvadsiatka kandidátov koalície PS/Spolu.

VIDEO: Koho varoval Miroslav Beblavý pred hnusom a špinou v kampani? Kto povedal, že na Slovensku sedia žaby na prameni demokracie? Čo všetko sľuboval Michal Truban spolustranníkom a voličom?

Video

Voľby do Národnej rady budú 29. februára 2020. Kampaň sa už začala. Čas na podanie kandidátnych listín vypršal 1. decembra o polnoci.

48 debata chyba
Viac na túto tému: #parlamentné voľby 2020