Na svadbe Kočnerovho advokáta sa objavili politické špičky Smeru. Nechýbal Fico, Kaliňák ani Bödör

Na svadbe prominentného advokáta Mareka Paru, ktorý obhajuje obvineného podnikateľa Mariána Kočnera, sa objavili politické špičky strany Smer Robert Fico a Robert Kaliňák. Nechýbali ani bývalý prezident Policajného zboru Tibor Gašpar, kontroverzný podnikateľ Norbert Bödör a poslanec parlamentu za Sme rodina Martin Borguľa.

24.07.2023 16:30
Tibor Gašpar Foto:
Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar sa po prepustení z väzby zastrájal, že očistí svoje meno a možno vstúpi aj do politiky. Doteraz sa objavuje na tlačových konferenciách strany po boku šéfa Smeru, Roberta Fica. Kajúcnik Bernard Slobodník na súde tvrdil, že Gašpar vynášal Ficovi z vyšetrovania vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Bol obvinený v kauze Súmrak. Okrem neho sú v kauze boli obvinení aj Fico a Robert Kaliňák, ako aj Norbert Bödor.
debata (314)

Ako referuje portál Plus jeden deň, kontroverzný právnik Marek Para sa ženil s advoktákou Alexandrou cez víkend v luxusnom zámockom areáli v českej obci Mcely. Zábava pre stovku ľudí tu vyjde približne na 83-tisíc eur. Na svadbe sa zúčastnilo približne 50 ľudí, medzi ktorými boli špičky slovenskej politiky, kontroverzní podnikatelia a tváre šoubiznisu.

kočner, kuciak Čítajte aj Politici k rozsudku v kauze Kuciak. Príbeh ešte nie je dokončený: Šipoš je sklamaný a Gröhling má mnoho otázok

Robert Fico prišiel bez manželky, spoločnosť mu však robila mladá Katarína Szalayová, ktorá v minulosti pracovala na prokuratúre a neskôr ako koncipientka Kaliňákovej advokátskej firmy KALLAN Legal.

norbert bodor, kauza dobytkár Čítajte aj Kauza Dobytkár: Bödör vyhlásil, že je nevinný. Kaliňák hovorí o deštrukcii a rozpade obžaloby
314 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Robert Kaliňák