Videá od mReportérov: Poslali ste nám tipy na výlety po Levoči či Horehroní, ale aj deti pýtajúce si peniaze

Deti, ktoré si pýtajú peniaze, mladí speváci zo zborov z Nitry a okolia, Veľká Fatra, Horehronie či levočská radnica. To sú najlepšie videá, ktoré poslali naši mReportéri denníku Pravda.

29.07.2023 05:00
koláž, mReportér Foto:
Koláž fotiek od mReportérov.
debata

Pozrite si zábery, ktoré zachytili naši čitatelia a staňte sa aj vy mReportérom.

Na Panskej ulici v Bratislave, priamo v centre hlavného mesta, sme boli svedkami toho, ako malé deti chodia pomedzi stoly a pýtajú peniaze od zákazníkov v reštaurácii.

Deti, ktoré si pýtajú peniaze
Video
Malé deti si od ľudí sediacich na terasách pýtali peniaze. / Zdroj: mReportér

Projekt organizovaný Krajským osvetovým strediskom v Nitre. Mladí speváci zo zborov z Nitry a okolia vytvorili jeden veľký zbor a zúčastnili sa 4-dňového hudobného workshopu pod vedením profesionálnych hudobníkov a pedagógov Ivety a Mareka Štrbákovcov. Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Spevom k srdcu, srdcom k hudbe
Video
Mladí speváci zo zborov z Nitry a okolia. / Zdroj: mReportér: Dominika Mihalovičová

Mohutný vrch Krížna patrí k najznámejším a najvyhľadávanejším vrchom Veľkej Fatry. Dosahuje výšku 1574 metrov nad morom a tým sa radí na tretie miesto najvyšších vrchov v pohorí Veľká Fatra. V letných mesiacoch sú lúky plné farebných kvetov. Tešia sa veľkej obľube turistov.

Výhľad z hrebeňovky Veľkej Fatry
Video
Nádherná príroda, lúky plné farebných kvetov. / Zdroj: mReportér: Šeroňová Ľubomíra

Horehronie patrí k najkrajším regiónom cestovného ruchu, ktorý sa rozprestiera na hornom toku rieky Hron. Zo severnej strany ho ohraničuje hrebeň Nízkych Tatier. Patrí k najnavštevo­vanejším miestam na Slovensku. Veľké množstvo turistov si tu dopraje aktívny oddych.

Horehronie a okolitá príroda
Video
Horehronie patrí k najkrajším regiónom cestovného ruchu. / Zdroj: mReportér: Ján Margeta

V obnovených priestoroch sa dá poprechádzať a urobiť si pekný výlet. Zrekonštruovaná radnica v Levoči je sprístupnená aj verejnosti.

Zrekonštruovaná radnica v Levoči
Video
Radnica je sprístupnená aj verejnosti. / Zdroj: mReportér: Martin Kokavec
m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR
debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Levoča #Veľká Fatra #Horehronie #spevácky zbor