Frajerina ho stála život. Na R1 sa zabil 32-ročný motorkár

Na diaľnici R1 pred Trnavou prišiel v pondelok podvečer o život 32-ročný motocyklista. Približne 1,5 kilometra pred vjazdom do mesta nezvládol riadenie a z doposiaľ nezistených príčin spadol na zem a narazil do pravých zvodidiel.

01.08.2023 11:57
motorkár Foto:
Motorkár na diaľnici R1 krátko pred osudným pádom.
debata (52)

Pri nehode utrpel mladý vodič motorky Kawasaki zranenia, ktorým na mieste podľahol. Dopravnú nehodu vyšetrujú trnavskí diaľniční policajti.

Otočka na diaľnici? Zvláštny manéver vodiča zničil dve autá
Video

„Policajti začali vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presné príčiny nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania. To, či mohol byť vodič pod vplyvom alkoholu, budú zisťovať znaleckým skúmaním,“ informovala trnavská polícia na sociálnej sieti. Podľa kamerových záznamov jazdil krátko pred pádom v rýchlom jazdnom pruhu len na zadnom kolese.

m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR

Polícia pripomína, že motocyklisti sú jednými z najzraniteľnej­ších účastníkov premávky. Práve preto ich varuje, aby nepreceňovali svoje schopnosti a pri jazde sa plne venovali šoférovaniu. Bezpečnostné prvky, ako sú prilba či vhodný odev, síce znižujú riziko zranenia pri páde, no v niektorých prípadoch život zachrániť nedokážu.

52 debata chyba
Viac na túto tému: #dopravná nehoda #motorkár #diaľnica R1