Hamran: Zranenej Soni z Petržalky venujeme pozornosť ako vražde Kuciaka. Dorezaná nebola

Štefan Hamran je optimistom, že polícia objasní prípad študenky Soni (22), ktorá bola nezvestná počas víkendu a následne ju našli zranenú v Petržalke. Polícia venuje prípadu mimoriadnu pozornosť na úrovni, ako sa venovala prípadu zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej, dodal policajný prezident.

13.09.2023 16:15
debata (13)

V stredu podľa informácií TV JOJ pustili Soňu z nemocnice, kde bola dva dni.

Hamran o prípade nezvestnej a zranenej študentky Soni
Video

Oznámenie o tom, že Soňa je nezvestná, polícia prijala v nedeľu. Vypátraná bola v čase o 6.30 h v pondelok v blízkosti nemocnice na Antolskej ulici v bratislavskej Petržalke. Naposledy ju videli v nedeľu nadránom na Zochovej ulici, keď nastupovala na autobus číslo N95. O 3:40 vystúpila na zastávke Záporožská (Petržalka) približne 150 metrov od bydliska.

Hamran uviedol, že polícia má informácie, ktoré ho oprávňujú byť optimistom, že prípad policajti objasnia. Podľa neho je to mimoriadne náročné. Opäť vyzval ľudí, ktorí môžu podať svedectvo alebo mať obrazové záznamy z nočných hodín, aby ich poskytli vyšetrovateľom. Niektoré záznym už polícia má vo svojich rukách a pracuje s nimi.

univerzitna nemocnica, Antolská, Nemocnica sv. Cyrila a Metoda Čítajte viac Brat priateľa vypátranej študentky: Pomôžme Soni žiť bez toho, aby si na to vôbec spomenula

Podľa informácií z médií študentku v pondelok našli na zemi pár metrov od nemocnice v Petržalke. Mala údajne mať zranenia po celom tele vrátane rezných rán a bola v bezvedomí. Hamran nechcel hovoriť podrobnosti, ale vylúčil, že by študentka bola dorezaná.

polícia, policajná páska Čítajte viac Polícia našla študentku Soňu živú, začala trestné stíhanie pre znásilnenie

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #pátracia akcia #Štefan Hamran