Polícia zadržala podozrivú osobu v prípade zmiznutia študentky. Má údajne ísť o záchranára

V súvislosti s prípadom 22-ročnej študentky VŠMU, ktorá bola nezvestná, policajti bratislavskej krajskej kriminálky zadržali v priebehu štvrtka podozrivú osobu. Informovali o tom policajti na sociálnej sieti.

14.09.2023 11:42 , aktualizované: 22:25
debata (92)

Policajti uviedli, že bližšie informácie nie je možné v súčasnosti vzhľadom na vykonávané procesné úkony poskytnúť. Podľa portálu noviny.sk by za zmiznutím študentky mal byť zdravotník pracujúci na bratislavskej záchranke. Na mieste, kde pracoval, chýbali opiáty.

Portál ďalej uviedol, že podozrivého mali zadržať v okolí Pezinskej baby. Mal by mať okolo 50 rokov. Niektorých jeho kolegov vypočúvali do večerných hodín. Na stanici kde pracoval malo chýbať veľké množstvo diazepamu, ktoré bolo použité aj v prípade mladej študentky.

Podľa ta3 v piatok 14. septembra neprišiel záchranár do práce a kolegovia sa s ním nevedeli skontaktovať, mobil nezdvíhal. „Nejakí vyšetrovatelia tu boli, ale neviem, či to bola NAKA. Záchranár neprišiel do roboty. Sú veci, ktoré povedať nemôžeme, vyšetrovateľ sa ešte neozval,“ povedal zdroj blízky bratislavskej záchrannej zdravotnej služby pre ta3.

Hamran: Prípadu zranenej študentky sa venujeme ako Kuciakovej vražde

Video

Nezvestnú 22-ročnú študentku z Bratislavy našli v pondelok ráno na zemi pred nemocnicou v bratislavskej Petržalke. Mala údajne zranenia po celom tele a bola v bezvedomí. Zdroje tiež potvrdili informáciu, že bola intoxikovaná. Jej priateľ pre TV Markíza uviedol, že v pondelok mala mať promócie.

Začaté bolo trestné stíhanie vo veci trestného činu znásilnenia.

Štefan Hamran Čítajte viac Hamran: Zranenej Soni z Petržalky venujeme pozornosť ako vražde Kuciaka. Dorezaná nebola

© Autorské práva vyhradené

92 debata chyba
Viac na túto tému: #zadržanie #študentka #polícia SR