Top videá od mReportérov: Jedinečné zábery z Vysokých Tatier, ale aj jedno z najkrajších miest na svete

Zábery z Vysokých Tatier, z Prahy, ale aj západ slnka a pekná dúha. To sú najlepšie videá, ktoré poslali naši mReportéri Pravde.

23.09.2023 05:00
koláž, fotky, mReportér Foto:
Koláž fotiek od mReportérov.
debata (3)

Video nám poslali naši čitatelia cez aplikáciu mReportér. Staňte sa našim mReportérom aj vy. Stačí si zdarma stiahnuť aplikáciu.

Naša mReportérka Ľubka si spravila výlet na Jahňací štít vo Vysokých Tatrách, odkiaľ natočila krásne zábery. Vrch leží nad osadou Tatranské Matliare, približne 17 kilometrov severozápadne od Kežmarku. Juhovýchodným smerom stojí v doline Zeleného plesa Chata pri Zelenom plese.

Vysoké Tatry sú pohorím nachádzajúcim sa na slovensko-poľskej hranici. Sú známe svojou nádhernou krajinou, vrcholmi vyššími ako 2 500 metrov nad morom a množstvom turistických trás. Tieto hory sú domovom bohatej fauny a flóry, ktoré ponúkajú krásne výhľady na okolitú krajinu. Vysoké Tatry sú aj obľúbeným miestom pre horolezcov a milovníkov outdoorových aktivít. Aj v druhej polovici septembra je z videa vidieť, že slnko silno svieti, čo je pre turistov ideálne počasie na túry.

Vysoké Tatry
Video
Krása našich veľhôr. / Zdroj: mReportérka: Ľubomíra Šeroňová

Praha je hlavné mesto Českej republiky. Je nazývaná perlou v srdci Európy. Medzi najznámejšie pražské pamiatky patrí Staromestské námestie s orlojom, Václavské námestie, Karlov most, Pražský hrad s Chrámom sv. Víta, Vyšehrad či Tancujúci dom. Mesto ponúka nielen krásy historického dedičstva, ale aj zábavu a veľmi pestrý nočný život, ktorý ocenia hlavne mladí turisti.

Výhľad na Prahu z vtáčej perspektívy
Video
Prekrásna Praha pred západom slnka. / Zdroj: mReportér: Antonije Levičanin

Naši mReportéri sa pre čitateľov Pravdy vždy snažia natočiť niečo zaujímavé. Tentokrát pre vás spravili zábery zo západu slnka v Dolnom Hričove zo žilinského okresu a podvečernej dúhy v Liptovskom Mikuláši.

Západ slnka a dúha
Video
Dolný Hričov a Liptovský Mikuláš. / Zdroj: mReportéri: Ľubomíra Šeroňová, Pavel Hajko
m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Vysoké Tatry #západ slnka #dúha #mREPORTÉR