Top videá od mReportérov: Atraktívne zábery z rozbúrenej vody, ale aj jagavý Lomnický štít, ktorý sa takýto vidí iba málokedy

Zábery z Lomnického štítu, z rozbúrenej vody, ale aj z Vodného parku v Bešeňovej. To sú najlepšie videá, ktoré poslali naši mReportéri Pravde.

30.09.2023 05:00
koláž, fotky, mReportér Foto:
Koláž fotiek od mReportérov.
debata

Video nám poslali naši čitatelia cez aplikáciu mReportér. Staňte sa našim mReportérom aj vy. Stačí si zdarma stiahnuť aplikáciu.

Nezvyčajne teplý september praje turistom. Teploty nad 20 stupňov Celzia a jasné nebo sú pozvánkou na prechádzku či túru po horách. Presne to urobil mReportér Tomáš, ktorý sa vydal na tatranský Hrebienok a Rainerovu chatu. Cestou k cieľu bolo krásne vidieť observatórium na Lomnickom štíte.

V jesennom slnku sa nezvyčajne silno jagalo. Lúče svetla sa od neho odrážali a pôsobil ako taký maják, ktorý si všímali aj okoloidúci turisti. Vo Vysokých Tatrách je zvykom, že na vrcholkoch štítov sa tvoria mračná. Poslednú septembrovú stredu však žiadne neboli a turisti si užívali naozaj krásny výhľad nielen na slovenské hory, ale aj na druhý najvyšší štít na Slovensku a jeho známe observatórium.

Lomnický štít
Video
Turisti si užívali krásny výhľad. / Zdroj: mReportér

Červený Kláštor je známy turistický cieľ na Slovensku, kde môžete absolvovať splavovanie na rieke Dunajec. Táto aktivita vás zavedie cez nádherné scenérie Pienin. Počas splavovania si užijete úchvatné výhľady na skalné útvary a prírodu. Je to výborný spôsob, ako preskúmať túto oblasť a stráviť deň na vode. Ako vidíme priamo na záberoch, splav na raftových člnoch, ale aj na drevených pltiach si užíva množstvo nadšencov splavovania.

Splavovanie Dunajca
Video
Mnohí turisti si prídu na svoje. / Zdroj: mReportér

Vodný park Bešeňová je obľúbeným rekreačným miestom. Nachádza sa v okrese Ružomberok. Zariadenie s celoročnou prevádzkou má vybudovanú sieť krytých i vonkajších bazénov, toboganov, wellness služieb a reštaurácií. Je vhodný pre rodiny aj páry a svojou scenériou a atrakciami láka mnoho turistov.

Vodný park Bešeňová
Video
Ľudia si užívajú teplé dni na konci septembra. / Zdroj: mReportér: Marián Hrnčiar
debata chyba
Viac na túto tému: #Dunajec #Bešeňová #Lomnický štít #mREPORTÉR