Top videá od mReportérov: Zábery z Malej Fatry, ktoré stoja za to vidieť, vápencový kaňon, ale aj atraktívny zjazd cyklistov

Zábery na Malú Fatru, vápencový kaňon, zjazd cyklistov, driftovanie v Košiciach, ale aj stratený raj na Slovensku. To sú najlepšie videá, ktoré poslali naši čitatelia Pravde.

14.10.2023 05:00
Koláž, fotky, mReportér Foto:
Koláž fotiek od mReportérov.
debata (2)

Video nám poslali naši čitatelia cez aplikáciu mReportér. Staňte sa našim mReportérom aj vy. Stačí si zdarma stiahnuť aplikáciu.

Malá Fatra je jadrové pohorie, ktoré sa nachádza na severe Slovenska v Žilinskom kraji. Tento krásny horský masív je obľúbeným miestom pre turistiku a horskú turistiku. Ponúka nádhernú prírodu s hustými lesmi, skalnatými vrchmi a množstvom vodopádov. Jedným z jej najznámejších vrcholov je Veľký Kriváň. Pre milovníkov prírody a turistiky je Malá Fatra skvelým miestom na aktívny oddych.

Malá Fatra
Video
Krásna túra hrebeňom Malej Fatry v silnom vetre. / Zdroj: mReportérka: Ľubomíra Šeroňová

Manínska tiesňava je jedna z najkrajších a najvzácnejších tiesňav a roklín na Hornom Považí, ktorá sa nachádza neďaleko Považskej Teplej. Je obklopená strmými skalnatými stenami. Tiesňava je obľúbeným miestom pre cyklistiku, turistiku a horolezectvo a jej krása láka návštevníkov z celého Slovenska. Okolitá príroda je bohatá na flóru a faunu, čo robí Manínsku tiesňavu skutočným rajom pre prírodovedcov a milovníkov prírody.

Manínska tiesňava
Video
Fascinujúca prírodná rezervácia. / Zdroj: mReportérka: Ľubomíra Šeroňová

Tichý Potok je podhorská obec ležiaca pod Levočskými vrchmi. Nachádza sa v okrese Sabinov, v nadmorskej výške 520 metrov nad morom. Obec je obklopená nádhernou prírodou, čo ju robí atraktívnym miestom pre turistiku a horské aktivity. Preteká cez ňu aj známa rieka Torysa.

Tichý Potok
Video
Zdroj: mReportér: Ján Pekár

V kalendári Slovenského pohára v zjazde sa objavila staronová lokalita – Košútka, ktorá sa nachádza v blízkosti Hriňovej. Vyše 130 zjazdárov si prišlo pojazdiť a zabojovať o body do celkového hodnotenia. Trať mala len cez dve minúty a dokázala dostať z jazdcov maximum. Preverila ich zručnosti po každej stránke.

Slovenský pohár v downhille
Video
Zdroj: mReportér: Gabriel Demko

Na parkovisku v Košiciach, kde v minulosti bývala motokárová dráha, ktoré sa nachádza medzi OC Optima a OC Hornbach, si nadšenci driftu doprajú trochu adrenalínu. Väčšinou jazdievajú cez víkendy, alebo sviatky. Po pár minútach aktívneho driftovania prederú gumy až na disk. Tie následne vymenia a bavia sa ďalej.

Driftovanie v Košiciach
Video
Zdroj: mReportér: Ján Pekár
m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR
2 debata chyba
Viac na túto tému: #cyklistika #malá fatra #driftovanie #mREPORTÉR