OĽaNO: Sulík sa zapíše do histórie ako najúspešnejší rozbíjač vlád

Predseda SaS Richard Sulík sa zapíše do histórie Slovenska ako najväčšia škodná a historicky najúspešnejší rozbíjač demokratických vlád, ktorého "ješitnosť" dvakrát zabezpečila návrat absolútneho zla v podobe Ficových vlád. Hnutie OĽaNO to uviedlo v reakcii na avizovaný koniec Sulíka na čele SaS.

23.10.2023 13:21
richard sulík Foto: ,
Richard Sulík oznámil, že skončí na poste predsedu SaS.
debata

„Dnes, po ďalšej podľa neho dobre vykonanej práci a motivácii od Haščáka, sa ide bez hanby zaparkovať na lukratívny ‚flek‘ do Bruselu,“ skonštatoval hovorca hnutia Matúš Bystriansky.

Sulík sa vzdá funkcie predsedu SaS
Video
Zdroj: TV Pravda

Richard Sulík končí ako predseda strany SaS. Na najbližšom kongrese strany 23. marca 2024 sa postu vzdá, informoval v pondelok. Uchádzať sa chce o novú funkciu čestného predsedu. Kandidovať bude do eurovolieb.

richard sulík Čítajte viac Sulík končí ako predseda SaS. Menoval svojich možných nástupcov

„Po tom, čo na pokyn (či za groše) Kočnera, Haščáka či iného zločinca či oligarchu povalil tri normálne vlády, chce zdrhnúť do Európskeho parlamentu a v Bruseli sa usmievať na Slovensko, ktoré kvôli tomuto egocentrickému geopolitickému stratencovi bude mať vládu mordoru. Riško, pusti balónik a choď kadeľahšie,“ napísal na sociálnej sieti Jaroslav Naď.

debata chyba
Viac na túto tému: #OĽaNO #Richard Sulík #Igor Matovič #SASKA