Prvý týždeň novej vlády: Čistky v polícii a Šimkovičovej faux pas. Jednu vec však treba pochváliť, zhodujú sa komentátori Pravdy

Vláda múti vodu a spochybňuje všetko, čo sa spochybniť dá. Vypočujte si prehľad politicko-spoločenských udalostí týždňa s názvom Počúvajte Pravdu s komentátorom Mariánom Repom a zahraničnopolitickým redaktorom Andrejom Matišákom.

04.11.2023 06:05
debata (67)
Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Staronový premiér, ale aj noví ministri sa rýchlo ujali kormidla a v prvý týždeň výkonu svojich funkcii rozhodne nezaháľali. A to najmä minister vnútra Matúš Šutaj Eštok z Hlasu, ktorý spolu s Robertom Ficom v pondelok v noci odstrašovali migrantov a neskôr, iba v priebehu jedného dňa, uviedli do funkcie nového šéfa policajnej inšpekcie Branislava Zuriana.

Činila sa aj ministerka kultúry Martina Šimkovičová za SNS, ktorá si v susednom Česku urobila reklamu, len možno nie práve v takom svetle ako zamýšľala. No a zabudnúť na seba nechce nechať ani šéf národniarov Andrej Danko, ktorý dokazuje, že svoje predošlé slová o prípadnej otvorenej kritike voči zvyšku koalície myslel vážne.

Za čo ale môžeme podľa komentátorov denníka Pravda novú vládu v priebehu prvých dní výkonu pochváliť? Vypočujte si prehľad politicko-spoločenských udalostí týždňa s názvom Počúvajte Pravdu s komentátorom Mariánom Repom a zahraničnopoli­tickým redaktorom Andrejom Matišákom.

Ďalšie podcasty Pravdy

© Autorské práva vyhradené

67 debata chyba
Viac na túto tému: #Branislav Zurian #Počúvajte Pravdu #Štvrtá Ficova vláda