V Bratislave otvorili vianočné trhy. Prvé dni prišli masy ľudí, prekvapila cena punču

V centre Bratislavy sa začali tohtoročné vianočné trhy. Nachádzajú sa na Hlavnom a Hviezdoslavovom námestí. Novinkou tohto roka je skutočnosť, že budú otvorené až do 31. decembra. Aj tento rok je dominantou trhov 12-metrový vianočný stromček. Návštevníci sa môžu tešiť na množstvo pochutín, nápojov a skvelú atmosféru, o ktorú sa stará kultúrny program.

27.11.2023 09:45
debata (26)

Tento rok bol v znamení rekordného zdražovania, čo bolo cítiť aj na cenách v stánkoch. Tradičná cigánska pečienka sa napríklad predávala v závislosti od stánku za približne osem eur, varený punč stál tento rok aj 3,50 eura. Lokša, ktorá na vianočných trhoch nesmie chýbať, sa predávala za tri a štyri eurá v závislosti od náplne.

Video nám poslal náš čitateľ cez aplikáciu mReportér. Staňte sa našim mReportérom aj vy. Stačí si zdarma stiahnuť aplikáciu.

Vianočné trhy v Bratislave
Video
Zdroj: mReportér: Tomáš Macko
m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR Zasnežené ráno, Šumiac, mReportér Čítajte viac Toľko snehu im môže závidieť celé Slovensko. Ľudia pri malebnej dedinke sa zobudili do rozprávkového rána
26 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #vianočné trhy #mREPORTÉR