Kočner sa vo väznici pochytil s Černákom. Dôvod bol vskutku bizarný

Kontroverzný podnikateľ Marian Kočner a mafiánsky boss Mikuláš Černák sa pochytili v leopoldovskej väznici. Dôvod sporu by ste naozaj neuhádli.

29.11.2023 17:20
debata (58)

Černák si v Leopoldove odpykáva doživotie za viacero vrážd. Kočnera poslal súd za mreže na 19 rokov za falšovanie miliónových zmeniek.

Do konfliktu sa dostali po tom, čo Kočner vyhlásil, že mu nechutia palacinky, ktoré boli podľa neho príliš hrubé, informuje portál Plus 7 dní. "Ja toto jesť nebudem, palacinky majú byť tenké!“ povedal Kočner podľa zdroja portálu.

františek polák, mikuláš černák, stanislav mizík Čítajte viac Ako mal Černákov exadvokát korumpovať: Nemáte 200-tisíc? Predajte dom, povedal žene. Úplatky pôjdu správnym ľuďom Černák fontána Čítajte viac Fontánu, pri ktorej pózoval mafián Černák s tigrom, môžete mať doma. Cena vás zaskočí

Kočner sa palacinky rozhodol vrátiť do kuchyne, kde mal v tom čase službu Černák. Toho sa arogantné správanie dotklo a to vyústilo do ústneho konfliktu odsúdených. K fyzickému útoku nedošlo a celý spor sa tak skončil len v slovnej rovine.

Pre začiatočníkov: 7 otázok a odpovedí o pečení palaciniek Čítajte viac Pre začiatočníkov: 7 otázok a odpovedí o pečení palaciniek

Tým sa to však neskončilo. K téme palaciniek sa vrátili aj na prechádzke, na ktorú majú väzni raz za deň nárok. Medzi Kočnerom a Černákom došlo opäť k hlasnej výmene názorov o tom, ako majú palacinky vyzerať, dodal portál.

Ako súd oslobodil Kočnera, poslal Zsuzsovú do väzenia a reakcie rodičov Jána a Martiny
Video
Fontána pred niekdajším domom Mikuláša Černáka...
Breznianska časť Mazorníkovo.
+3Rodinný dom, v ktorom žil mafián, mal kedysi...
58 debata chyba
Viac na túto tému: #Mikuláš Černák #Marian Kočner