Opitý muž vraždil v predvečer Štedrého dňa. V obci Stráňavy na návšteve dobodal muža

Žilinský krajský policajný vyšetrovateľ obvinil 30-ročného muža z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Obvinený v sobotu (23. 12.) podvečer v obci Stráňavy v okrese Žilina spôsobil zranenia 43-ročnému mužovi, ktorým na mieste podľahol. Informovala o tom v pondelok žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

25.12.2023 17:33
vražda, zločin, lúpež, krádež, nôž Foto:
Ilustračné foto
debata (5)

„Obvinený pod vplyvom alkoholu počas návštevy trikrát bodol kuchynským nožom 43-ročného muža, v dôsledku čoho mu spôsobil šok z veľkej straty krvi, na následky ktorej bezprostredne na mieste zomrel,“ uviedla Šefčíková.

Rodinná tragédia v Šali: Syn pobodal nožom rodičov a brata, sám vyskočil z okna

Video

Vyšetrovateľ podľa nej obvinil muža po dôkladnom zadokumentovaní miesta činu, vykonaní potrebných procesných úkonov, ako aj po zabezpečení a následnom vyhodnotení dôkazov.

Rodinná tragédia v Šali

Pri tragickej udalosti v bytovke v Šali prišli o život dvaja ľudia, ďalší dvaja skončili v nemocnici s bodnými poraneniami. Podľa polície išlo o slušnú rodinu, s ktorou polícia doposiaľ nikdy nemala problém.

Fotogaléria
Pohrebná služba odnáša telo jednej z obetí...
Pohrebná služba odnáša telo jednej z obetí...
+3Mŕtve telo medika, ktorý útočil na vlastnú...

Zároveň spracoval podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného. „Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodala Šefčíková.

Šaľa / Bytovka / Čítajte viac Rodinná tragédia v Šali: Syn pobodal nožom rodičov a brata, sám vyskočil z okna
5 debata chyba
Viac na túto tému: #vražda #útok nožom