V Bratislave našli na stavenisku mŕtveho muža. Mal na sebe iba ponožky

V bratislavskej Petržalke v časti Janíkov dvor našli v utorok telo muža bez známok života. Objavila ho tam žena počas prechádzky. Prípad je v procese vyšetrovania.

26.12.2023 17:02
debata (5)

Upozornil na to portál noviny.sk. Nález tela potvrdila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková. „Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave aktuálne preverujú okolnosti tejto udalosti,“ doplnila. Polícia okolie opáskovala. Či išlo o násilnú trestnú činnosť je v procese vyšetrovania.

Telo sa nachádzalo len niekoľko stoviek metrov od miestnych panelákov na stavenisku. Nebohý muž mal približne 30 rokov. Na sebe mal iba ponožky a nemal ani žiadne doklady, informoval portál.

Žena, ktorá našla telo, si najskôr podľa informácií TV Joj myslela, že ide o bábiku či atrapu. Následne však zistila, že ide o ľudské telo a okamžite zalarmovala políciu. Tá bola na mieste do pár minút.

vražda, zločin, lúpež, krádež, nôž Čítajte aj Opitý muž vraždil v predvečer Štedrého dňa. V obci Stráňavy na návšteve dobodal muža
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #úmrtie #Petržalka