Odídenec Marosz z hnutia Slovensko: Nedá sa zvádzať tvrdý boj proti korupcii s ľuďmi ako Mikulec

Ján Marosz, bývalý poslanec a ex-riaditeľ Slovenského pozemkového fondu za hnutie Slovensko (ex-OĽaNO) vyčíta Igorovi Matovičovi štýl vedenia hnutia, keď líder o veciach rozhoduje sám na poslednú chvíľu. „Nechcem to už ďalej znášať a vystavovať sa nepríjemným prekvapeniam,“ tvrdí v podcaste denníka Pravda Marosz.

14.02.2024 06:00
debata (55)
Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Bývalý poslanec a ex-riaditeľ Slovenského pozemkového fondu za hnutie Slovensko (ex-OĽaNO) vyčíta Igorovi Matovičovi štýl vedenia hnutia, keď líder o veciach rozhoduje sám, takpovediac, päť minút pred dvanástou. „Ja, ako člen hnutia, nikdy neviem, s čím budem stotožňovaný, že ako sa ten môj líder rozhodne, a to už nechcem ďalej znášať. Vystavovať sa nepríjemným prekvapeniam na poslednú chvíľu,“ tvrdí exposlanec OľaNO.

Hoci Ján Marosz Igora Matoviča oceňuje za jeho protikorupčný boj, najmä pred rokom 2020, lídrovi hnutia Slovensko, bývalého OľaNO, zároveň vyčíta spojenectvo s Borisom Kollárom, či prílišnú dôveru Romanovi Mikulcovi. „Nemám krvavé oči. Som vďačný za jeho protikorupčné ťaženie medzi rokmi 2017 – 2020, ale mám pocit, že práve protikorupčná téma má v OľaNO vyfúknuté gumy. Nedá sa zvádzať tvrdý boj proti korupcii s ľuďmi ako Roman Mikulec,“ hovorí Marosz.

  • Čo hovorí Ján Marosz o kandidatúre Matoviča na prezidenta a o prípadnej podpore Ivana Korčeka?
  • Prečo by sa mal líder hnutia Slovensko z politiky stiahnuť a kto by ho podľa Marosza mohol vo vedení hnutia nahradiť?
  • Vidí svoju politickú budúcnosť v inej strane?
  • Čo hovorí Marosz na obvinenia a kritiku zo strany ministra Richarda Takáča zo Smeru v súvislosti s jeho šéfovaním v Slovenskom pozemkovom fonde?

Vypočujte si v podcaste denníka Pravda s Jánom Maroszom.

Ďalšie podcasty Pravdy

© Autorské práva vyhradené

55 debata chyba
Viac na túto tému: #OĽaNO #Igor Matovič #Ján Marosz #Počúvajte Pravdu #Hnutie Slovensko