Muž ťažko zranil chlapca na ihrisku v Bratislave a ušiel. Polícia zverejnila video, žiada o pomoc

Policajti druhého bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti zranenia maloletého chlapca, ku ktorému prišlo 23. júna v boxerskom ringu na detskom ihrisku. Chlapec utrpel zlomeninu kostí ľavej ruky. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

13.07.2023 12:13
debata (91)
Vážne zranil pri boxe chlapca. Poznáte ho?
Video
Neznámy páchateľ počas boxerského súboja v ringu nachádzajúcom sa na detskom ihrisku, zdvihol nad hlavu maloletého chlapca a z výšky ho hodil o zem. / Zdroj: Facebook: Polícia SR - Bratislavský kraj

„Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámy páchateľ počas boxerského súboja v boxerskom ringu, nachádzajúcom sa na detskom ihrisku, zdvihol nad hlavu maloletého chlapca a z výšky ho hodil o zem,“ priblížil Szeiff. V tejto súvislosti polícia pátra po totožnosti mužov na videu, ktoré zverejnila na sociálnej sieti.

Akékoľvek informácie o totožnosti osôb môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti.

m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR
91 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #ublíženie na zdraví #polícia pátra #Polícia Slovenskej republiky