mReportér zachytil jagavý Lomnický štít. Takýto ho uvidíte iba málokedy

Nezvyčajne teplý september praje turistom. Teploty nad 20 stupňov Celzia a jasné nebo sú pozvánkou na prechádzku či túru po horách. Presne to urobil mReportér Tomáš, ktorý sa vydal na tatranský Hrebienok a Rainerovu chatu. Cestou k cieľu bolo krásne vidieť observatórium na Lomnickom štíte.

28.09.2023 09:28
Lomnický štít, výhľad, mReportér Foto:
Výhľad na Lomnický štít.
debata

V jesennom slnku sa nezvyčajne silno jagalo. Lúče svetla sa od neho odrážali a pôsobil ako taký maják, ktorý si všímali aj okoloidúci turisti. Vo Vysokých Tatrách je zvykom, že na vrcholkoch štítov sa tvoria mračná. Poslednú septembrovú stredu však žiadne neboli a turisti si užívali naozaj krásny výhľad nielen na slovenské hory, ale aj na druhý najvyšší štít na Slovensku a jeho známe observatórium.

Video nám poslal náš čitateľ cez aplikáciu mReportér. Staňte sa našim mReportérom aj vy. Stačí si zdarma stiahnuť aplikáciu.

Lomnický štít
Video
Turisti si užívali krásny výhľad. / Zdroj: mReportér
turisti, Kriváň, mReportér Čítajte viac Slovenské veľhory v plnej paráde. mReportér zdolal Kriváň a zo samého vrcholku natočil zábery na celé Tatry m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR
debata chyba
Viac na túto tému: #jeseň #Lomnický štít #mREPORTÉR