Samo zachytil vo Vysokých Tatrách krásu našich veľhôr. Zábery ako v lete, ktoré stojí za to vidieť

Skalnaté pleso pôvodne nazývané Lomnické pleso sa nachádza v Skalnatej doline pod južnými zrázmi Lomnického štítu vo Vysokých Tatrách. Veľmi teplá jeseň je stále aj na slovenských horách. Teplé počasie je vhodné na dobrú turistiku, preto to treba využiť, veď už o pár týždňov môže slovenské hory pokryť prvý sneh.

31.10.2023 05:00
debata

„Aj napriek silnejšiemu vetru bol výstup z Tatranskej Lomnice na Skalnaté pleso veľmi príjemný, hoci trval aj s prestávkami asi 4 hodiny. Po ceste sme stretli veľa turistov, ktorých silný vietor neodradil. Veď takýto výhľad z výšky 1750 metrov nad morom na tatranskú kotlinu pri vychutnávaní teplého guľáša a čaju na Skalnatej chate s priateľmi nič nenahradí. Túra v Tatrách je vždy krásnym zážitkom“, popísal nám svoje pocity z nej náš mReportér Samo.

Video nám poslal náš čitateľ cez aplikáciu mReportér. Staňte sa našim mReportérom aj vy. Stačí si zdarma stiahnuť aplikáciu.

Víkendový výlet na Skalnaté pleso
Video
Zdroj: mReportér: Samuel Kendra
m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR vezuv Čítajte viac Autentické zábery na kráter sopky Vezuv. Označujú ju za jednu z najnebezpečnejších sopiek sveta
debata chyba
Viac na túto tému: #hory #jeseň #Skalnaté pleso #mREPORTÉR