Do reedukačného centra v Levoči sa nevrátili tri tínedžerky, sú nezvestné už takmer mesiac. Polícia po nich pátra

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po troch nezvestných chovankyniach Reedukačného centra v Levoči. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že ide o 15-ročnú Kláru Rafaelovú, 17-ročnú Dianu Polyákovú, obe z Košíc, a 16-ročnú Slavomíru Kurinovú z obce Jovice v okrese Rožňava.

31.01.2024 17:35
Klára Rafaelová / Diana Polyáková / Slavomíra... Foto:
Na snímke Klára Rafaelová (vpravo), Diana Polyáková (uprostred) a Slavomíra Kurinová (vľavo)
debata

Ani jedna z troch hľadaných dievčat sa po vianočných prázdninách nevrátila do Reedukačného centra, nezvestné sú od 7. januára. Odvtedy o sebe nepodali žiadne informácie a vykonanými previerkami a opatreniami sa ich nepodarilo vypátrať.

M. Žilinka: Ak by psychicky odolný človek strávil mesiac v ktoromkoľvek z centier, po odchode z neho by zošalel
Video
Zdroj: FB/KDH

„Klára je vysoká 165 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedé oči a hnedé kučeravé vlasy. Popis oblečenia nie je známy a zvláštne znamenia nemá. Diana je vysoká 162 centimetrov, štíhlej postavy, má svetlozelené oči a tmavohnedé vlasy. Taktiež nie je známy popis jej oblečenia. Vľavo na temene hlavy má vytetované srdiečko. Slavomíra je vysoká 154 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedé oči a tmavé vlasy po plecia. Nemá zvláštne znamenia a nie je známy ani popis oblečenia, ktoré by mohla mať na sebe,“ uviedla hovorkyňa.

Ochranná miestnosť v RC Mlynky
„Izolácia“ v RC Zlaté Moravce
+3Toalety v RC Mlynky

Akékoľvek poznatky k nezvestným dievčatám môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade, na čísle 0961 893 371, prípadne na linke 158. Informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom profilu Policajného zboru na sociálnej sieti.

„Izolácia“ v RC Zlaté Moravce Čítajte viac Toaletný papier na prídel, sexuálne násilie či WC bez dverí. Deti majú v polepšovniach horšie podmienky ako vo väznici
debata chyba
Viac na túto tému: #Levoča #reedukačné stredisko