Zasnežené hory a krásny výhľad z malebného pohoria Malá Fatra. Ten pokoj a sila prírody pohladia dušu

Naša mReportérka Ľubka, ktorá je veľkou milovníčkou hôr, nám opäť poslala pekné zábery zo svojej túry po Malej Fatre, aby ste aj vy mohli nahliadnuť na jedinečnú krásu slovenských hôr.

28.02.2024 05:00
debata

„Moja túra za snehom z Vrátnej na Veľký Kriváň a Chleb mala pokračovať až na Poludňový Grúň, ale na Chlebe skončila pre silný vietor a slabú viditeľnosť. Musela som sa otočiť a vrátiť sa späť. Silný vietor a dážď so snehom riadne štípali na tvári. Pri zostupe do Vrátnej nás vítal dážď,“ popísala priebeh a vyjadrila svoje pocity Ľubka.

Ak sa aj vám podarí zachytiť niečo pútavé, čo by mohlo zaujať čitateľov a divákov, neváhajte a pošlite nám svoje zábery. Najlepšie cez aplikáciu mReportér, ktorú si jednoducho a zdarma môžete stiahnuť do svojho mobilu.

Pohorie Malá Fatra
Video
Zdroj: mReportérka: Ľubomíra Šeroňová
m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR Pohľad, panoráma, Tatry, Mlynická dolina Čítajte viac Fantastický pohľad na panorámu Tatier z Mlynickej doliny očami nadšenca horskej turistiky
debata chyba
Viac na túto tému: #malá fatra #Vrátna #mREPORTÉR