Kolobežkár počas jazdy odpadol, neznámy muž ho namiesto pomoci okradol. Pátra po ňom polícia

Polícia vyšetruje prípad krádeže v súbehu s neposkytnutím prvej pomoci, ku ktorému došlo uplynulý mesiac v nočných hodinách v Bratislave. Neznámy muž okradol kolobežkára, ktorý počas jazdy stratil vedomie, odpadol a zostal bezvládne ležať na vozovke. Zranenému kolobežkárovi poskytli pomoc až náhodní okoloidúci. Informovala o tom bratislavská krajská polícia.

15.03.2024 19:24
debata (9)
Polícia pátra po mužovi, ktorý v Bratislave okradol zraneného kolobežkára
Video

„Neznámy muž k nemu pristúpil, prehľadal mu vrecká a odcudzil mu mobilný telefón. Poškodenému bezvládnemu mužovi však nepomohol, nechal ho ležať na ceste a z miesta odišiel,“ priblížila polícia.

Polícia už v tejto súvislosti začala trestné stíhanie. Zároveň pátra po neznámom páchateľovi, ktorého zachytáva videozáznam zverejnený na sociálnej sieti. Akékoľvek informácie k jeho totožnosti, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, je možné oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti.

pešia zóna, Banská Bystrica Čítajte aj Kolobežky strpčujú život Banskobystričanom. Na pešej zóne budú dopravné prostriedky regulovať polícia útok nožom B. bystrica Čítajte aj Dva útoky nožmi na Námestiach SNP: Hádka medzi mužmi i žena útočiaca na manžela z kolobežky
9 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #polícia #kolobežka #kolobežkári