Jazvy na krku? Fotky opäť rozdúchali špekulácie o Putinovom zdraví

Fotografie ruského prezidenta Vladimíra Putina z Veľkej noci opäť vyvolali búrlivé špekulácie o jeho zdravotnom stave. Na krku má vraj podivnú jazvu, ktorá môže byť následkom operácie pre rakovinu štítnej žľazy.

21.04.2023 15:21
debata (124)
Ruský prezident Vladimir Putin počas... Foto: TASR/AP, Sergei Karpukhin
Rusko Putin uarus bohoslužba veľkonočná Ruský prezident Vladimir Putin počas veľkonočnej pravoslávnej bohoslužby v Chráme Spasiteľa Krista v Moskve 15. apríla 2023.

Fotografie, na ktorých má byť jazvu vidieť vznikli na bohoslužbe počas pravoslávnej Veľkej noci v Moskve, všimol si portál idnes.cz. Putin na snímkach pôsobí unavene a mnohí si vraj všimli aj zvláštnu ryhu, ktorá sa mu tiahne cez krk.

VIDEO: Putinove ‚nepokojné nohy‘. Opäť sa špekuluje o jeho zdraví
Video

Podľa niektorých zdrojov ide o dôkaz, že vlaňajšie zistenia ruských investigatívnych novinárov sú pravdivé. Project Media vtedy v rozsiahlej správe informoval, že ruský prezident má rakovinu štítnej žľazy.

Vladimir Putin Čítajte viac Putin má údajne rakovinu, tvrdí správa zakázaného ruského média

„Putina teraz sprevádza veľký tím lekárov, vrátane chirurga špecializujúceho sa na rakovinu štítnej žľazy,“ uvádzalo sa okrem iného v správe. Kremeľ vtedy informácie o onkologickom ochorení ruskej hlavy štátu poprel.

Vladimir Putin Čítajte viac Šéf ukrajinskej rozviedky: Putin umiera. Jeho režim je všetkým na smiech

Britský bulvár The Sun podľa idnes.cz pripomenul, že plastický chirurg Amjad Al-Yousef špekulácie nevyvrátil, ale ani nepotvrdil. V minulosti totiž pripustil, že jazva sa po intubácii súvisiacej s liečbou rakoviny sa môže objaviť. Väčšinou sa však koža zahojí bez následkov. V prípade Putina môže ísť aj o zvráskavenú kožu. Lekár upozornil tiež na to, že Putin má po plastických operáciách neprirodzene vyhladenú tvár. Tým vzniká veľký kontrast, keďže pre oblasť krku podobný zákrok neexistuje.

Má Putin dvojníkov? Posúďte sami

Ukrajinská tajná služba tvrdí, že šéf Kremľa Vladimir Putin má minimálne troch dvojníkov. Pozrite si ruského prezidenta na fotografiách. Nájdete nejaké rozdiely?

Fotogaléria
Vladimir Putin na snímke z roku 2004 s...
Putin s vtedajším americkým prezidentom...
+7Putin s opernou divou Annou Netrebko v roku 2008.
124 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimir Putin