Pri Žiline napadalo snehu ako z rozprávky. Pozrite si krásne zábery zo Súľova

Zasnežený december neodradil našu mReportérku, aby si dopriala výživnú turistiku. Krásne zimné počasie bolo pozvánkou na prechádzku či túru po horách. Presne to urobila naša mReportérka Ľubka, ktorá sa vydala na túru zo Súľova, ktorý sa nachádza v Žilinskom kraji. Cestou si vychutnávala krásnu zimnú prírodu.

12.12.2023 05:00
debata (2)

„Naša turistika začala zo Súľova z parkoviska smerom na Roháčske sedlo, ktoré sa nachádza 692 metrov nad morom. Z Roháčskeho sedla sme vyrazili cez hrebeň na Kečku. Na hrebeni bolo krásne, ale aj zima a vietor tu riadne fúkal a robil záveje, ktoré nám miestami boli vyše kolien. Z vrchu Kečka, ktorý leží vo výške 822 metrov nad morom, boli nádherné výhľady na Súľov a krásnu zimnú prírodu. Ďalej po hrebeni sme zišli na sedlo Patúch a odtiaľ sme sa vrátili späť do Súľova,“ popísala priebeh túry naša mReportérka Ľubka.

Video nám poslala naša čitateľka cez aplikáciu mReportér. Staňte sa našim mReportérom aj vy. Stačí si zdarma stiahnuť aplikáciu.

Krásy Súľova v zime
Video
Zdroj: mReportérka: Ľubomíra Šeroňová
m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR Vrátna dolina, mReportér Čítajte viac Pri vrcholkoch bolo po kolená snehu. Do najatraktívnejšej časti Malej Fatry zavítala zima ako sa patrí
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Súľov #zimná turistika #mREPORTÉR