Slováci, ktorí predviedli svoje majstrovstvo vo veľkom štýle, ale aj stále perfektná lyžovačka na Štrbskom Plese

Zábery na Veľkonočné vystúpenie, ktoré sa uskutočnilo pri slovenskom kostole vo Vancouveri, perfektne pripravený svah na Štrbskom Plese, ale aj pekný výhľad zo šikmej veže v Banskej Bystrici. To sú najlepšie videá, ktoré poslali naši čitatelia Pravde.

06.04.2024 05:00
koláž, fotky, mReportér Foto:
Koláž fotiek od mReportérov.
debata

Ak sa aj vám podarí zachytiť niečo pútavé, čo by mohlo zaujať čitateľov a divákov, neváhajte a pošlite nám svoje zábery. Najlepšie cez aplikáciu mReportér, ktorú si jednoducho a zdarma môžete stiahnuť do svojho mobilu.

Veľkonočné vystúpenie sa uskutočnilo pri slovenskom kostole vo Vancouveri. Detský súbor Sláviček a súbor Slávik ukázali svoje nesporné kvality. Sú to deti Slovákov žijúcich v Kanade a krásnych mladých žien, ktoré sa už niektoré narodili vo Vancouveri. Na vystúpenie sa prišlo pozrieť veľké množstvo ľudí, na čele s honorárnym konzulom Slovenskej republiky vo Vancouveri. Nádherná oslava Veľkej noci.

Oslavy Veľkej noci vo Vancouveri
Video
Zdroj: mReportér: Viliam Mecar

Ak si chcete užiť ešte posledné týždne kvalitnej lyžovačky, tak na Štrbskom Plese panujú stále kvalitné podmienky. Blíži sa víkend, a ak sa chcete kvalitne vyvetrať, tak ako výborný tip na váš relax vám poslúži výborne pripravená zjazdovka v nádhernom horskom prostredí.

Štrbské Pleso a top lyžiarske podmienky
Video
Zdroj: mReportér: Milan Štefánik

Hodinová veža v Banskej Bystrici je dominantou Námestia SNP. Je to renesančno-baroková stavba, ktorá bola vybudovaná v 16. storočí. Dosahuje do výšky 34,5 metra. Veža sa odkláňa od svojej osi o 68 centimetrov, čím si vyslúžila prezývku „Šikmá veža“.

Hodinová veža v Banskej Bystrici
Video
Zdroj: mReportér: Andrej Mikuš

Návštevníci si po 117 drevených schodoch môžu vychutnať nádherný panoramatický výhľad na mesto a okolité hory. V minulosti veža slúžila ako strážna veža, väzenie, ale bola aj sídlom mestského trubača. V súčasnosti je obľúbenou turistickou atrakciou.

m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR koláž, fotky, mReportér Čítajte viac Najväčší prírodný výtvor v Malej Fatre láka množstvo nadšencov turistiky, ale aj folklórny súbor, ktorý to rozbalil vo veľkom štýle
debata chyba
Viac na túto tému: #Banská Bystrica #Štrbské pleso #Vancouver #Veľká noc #mREPORTÉR